2023-07-10
今日跟舅父车去送公公去饮lunch wedding party,之后我哋就去揾野食🤪到咗呢到,原来以前冇开😂上咗车,舅父睇到倒后镜开咗门㖞😆😆😆哥哥同舅父即刻落返车去买食物脆脆星星朱古力鸡蛋仔呢个好食啲,我同舅父都系钟意脆多啲,所以呢个好快食晒😂佢唔算好甜,朱古力味适中。本身系外脆内软,但因为呢个有蜜糖星星,所以佢连入边都脆❤️特浓朱古力鸡蛋仔呢个朱古力味仲岀,佢真系有粒粒朱古力🍫而且真系外脆内软😆好食好食!珍珠奶茶少甜呢个张盖纸好靓🥹唔舍得㓤烂…佢个茶味好岀,可能因为食完鸡蛋仔,再饮少甜,杯珍奶唔觉甜味…但surprise系啲珍珠比坊间嘅细当少少,小朋友饮都唔惊佢啃❤️其他老板娘好好人呀,🙏🏻因为我哋揸车🚗弟弟系车到训咗,哥哥跟舅父落车行去买(呢条街有街泊位),然后佢哋2手fing fing返上车😂哥哥话:我买咗珍珠奶茶同鸡蛋仔😬茶呢?😂鸡蛋仔呢?原来老板娘惊哥哥热同埋等得耐,知道我有车,就叫佢哋返上车,整好拎过黎🫶🏻so sweet🥹
食物
脆脆星星朱古力鸡蛋仔
呢个好食啲,我同舅父都系钟意脆多啲,所以呢个好快食晒😂
特浓朱古力鸡蛋仔
珍珠奶茶少甜
呢个张盖纸好靓🥹唔舍得㓤烂…
其他
茶呢?😂鸡蛋仔呢?