2014-12-28
即兴买飞睇「百灵顿小熊」,离开场只有一个小时,带住三只马骝又想食啲嘢!戏院内有间餐厅都系一个方便选择!其实系戏院一角围起做餐厅,门口开扬,好光猛,店内装修别致,尤其喜欢树形装饰!家私浅木为主!好简洁清新!两点几,唔爆场,不过有啲枱未执,店员见我在门口!即刻快快执张卡位比我!卡位阔落好坐!食物以日式意粉为主,快速落好单等嘢食!店员就比餐具同热水(真系热到辣手,其实有小朋友都唔好咁热,暖水ok)食物超快到齐!(落单唔够10分钟到齐)但沙律都未食完,你比两个忌廉汁意粉我,食得沙律意粉都冻喇!(忌廉汁一冻就变浆糊)烟三文鱼香芒沙律:卖相唔错,罗马菜较老,少许火箭菜,芒果好酸,酱汁系柚子酱(即系平时冲柚子蜜嘅酱)味道配搭都可以,但面头嘅三文鱼就几腥!唔新鲜! 海胆珍珠带子拌忌廉汁乌冬:乌冬滑溜弹牙,忌廉汁香滑,蟹籽卜卜脆,可惜比一团好腥嘅海胆破坏晒(味道好压)我连紫苏叶一齐食都压唔住啲腥味,差黑松露巴马火腿蛋黄汁意粉:意粉弹牙有咬口,黑松露忌廉汁香夹滑,捞埋半生熟蛋就更滑!可惜巴马火腿薄身,味道咸香但较韧!失色!食物其实正常,但唔知点解放响面嘅主题都系唔好味道!尤其个海胆,腥得好紧要,好压!如果
食物其实正常,但唔知点解放响面嘅主题都系唔好味道!尤其个海胆,腥得好紧要,好压!如果餐厅唔系好处理到呢类容易出事嘅食材,不如转啲稳弹啲嘅鸡肉/猪扒之类嘅,明明个汁底同面条面唔错,比𠮶小小嘢破坏晒一碟菜色!好可惜!
店员勤快,好快回应!连比钱都只系用咗30分钟!