2019-04-15 502 浏览
我要写劣评,系因为我想间餐厅提升食物质素。。。依据呢个质素,真系无理由成为九龙城知名既泰菜啰。。。话说,我都去过泰国不下二十次,有亲戚系泰国华侨,正宗泰国菜系点,我一定知。。。首先个Pad Thai (泰式炒金边粉):唔该啦。。。个卖相差到咁,点上枱呀。。。真系我煮都好食过佢,炒到一pad pad又粒口,仲要无Pad Thai 既画龙点睛品:花生碎、新鲜葱条同芽菜。。。一啲都唔似pad thai啰,唔讲以为系茄酱炒粉。。。泰式生虾:一般啦,虾肉唔够爽口弹牙,不过都算新鲜,不过不失明炉乌头:条鱼上枱后,再煮咗半个钟有多,啲骨位都仲有血。。。点解唔煮熟少少先上枱?啲汤都浸唔过条鱼,点会煮得熟!仲要越食越腥,好麻麻冬荫公:算全餐最正常,还可以唉。。。咁既质素都咁多人帮衬。。。香港人,你地都成日去泰国旅游啦,咁既质素既泰国菜都收货?我一百个问号啰。。。

Pad Thai

泰式生虾

泰式生虾:一般啦,虾肉唔够爽口弹牙,不过都算新鲜,不过不失

明炉烧鱼

冬荫公

冬荫公:算全餐最正常,还可以

2019-04-14