2020-10-12
一去到,望到条队,我已经唔想排… 唔明点解要排咁耐队,为咗食一个快餐牛肉饭?完全本末倒置咁😨但系朋友话好想试吓系咪啲人讲到咁好食,我就舍命陪君子啦!😭一路排队嘅时候,我都祈祷自己唔好排到窗口位,俾咁长嘅人龙望住食真系好尴尬😅最后排咗45-60分钟先入到去🥵🥵🥵香葱温泉蛋牛肉丼 +沙律餐 配 冰红茶葱无图片上睇落咁澎湃咁多,牛肉味道偏咸小小,牛肉汁几好味,M size $38 黎讲,的确系大份夹抵食!另外最值得一赞系个冰红茶,唔会死甜👍🏻温泉蛋牛肉烧肉双拼丼 + 靖鱼餐 配 冰红茶反而几欣赏朋友嘅烧肉丼,因为烧肉甜甜地几好食,我觉得牛肉咸咗少少。唔推荐呢个鲭鱼,好柴皮,肉质都麻麻!😧总括嚟讲,餐饮味道正常。如果我住喺附近,我会成日都去买外卖,大件夹抵食,不过绝对唔值得用45-60分钟去排队,入边明明有位,职员都唔叫我地入去,唔知系营销手法定点?排咁耐,冇下次🤯🤯🤯
但系朋友话好想试吓系咪啲人讲到咁好食,我就舍命陪君子啦!😭
最后排咗45-60分钟先入到去🥵🥵🥵
香葱温泉蛋牛肉丼 +沙律餐 配 冰红茶
温泉蛋牛肉烧肉双拼丼 + 靖鱼餐 配 冰红茶
总括嚟讲,餐饮味道正常。
排咁耐,冇下次🤯🤯🤯