2009-09-06 36 浏览
之前系open rice search过想睇吓有咩法国私房菜食啦, 咁啱揾到呢间又见到啲食评ok就谂住试吓啦. 唉... 所谓嘅"8 course fine dinner"简直太离谱. 边有餐厅会档"welcome drink"系1个course, 连"sorbet"都可以算系1个course!!讲到食物可以档系1餐普通西餐, 但真系唔可以系1餐法国菜.就连好普通嘅面包都无, 到问到点解无时侯个staff同我讲话唔想加价但要cut cost所以cut咗面包... 乜原来面包好贵? 真系可以悭好多??同埋边有set menu贵同平嘅分必只系个main度? 平贵都系个𠮶菜汤, 都系个𠮶salad, 都系个𠮶dessert. 我个人觉得无乜诚意, 唔会再去亦唔会介绍朋友去. 非常失望!!!

2009-09-03