2014-05-22 1471 浏览
因为公司系附近, 因为同事从外地返黎, 所以我地又一齐出黎食晏。呢日因为系农历新年之后, 大家都唔想再食中餐, 所以一致锁定食西餐, 老板话呢间听朋友讲左几次, 应该都唔错, 所以我地就黎左呢到啦~3个人黎食都要扰攘左5分钟, 佢系出面开一将台俾我地, 我地分别叫左"Burger with fries", "Meatball Spaghetti", 周埋"Masala Chicken"先黎左个汤, 应该系Green Bean Soup, 够热, 好味~ 之后好快个意粉就上左台, , 大家睇相都见到卖相不错, 我都以为应该好味。因为呢个系同事叫既, 所以我都冇理。其后, 汉堡包同MASALA CHICKEN都分别上台, 大家都饿, 当然即刻齐齐开动。当大家都好沉醉于自己个餐既时候, 同事已经停手, 我地都好诧异, 同事就"撩"俾我地睇, 所有肉丸原来都未煮熟, 咁我地就话不如同餐厅讲啦, 同事就话已经冇胃口唔想食, 所以就冇同餐厅讲。至于我地既汉堡包同鸡, 当然系好味啦.... 冇胃口既同事就KEEP住食薯条, 因为新鲜炸出黎, 梗系香口啦~至于我既MASALA CHICKEN, 好既系

至于我地既汉堡包同鸡, 当然系好味啦.... 冇胃口既同事就KEEP住食薯条, 因为新鲜炸出黎, 梗系香口啦~至于我既MASALA CHICKEN, 好既系落足够既香料, 所以又香又辣, 缺点当然就系份量太少啦, 如果可以再多D, 咁就好啦!

希望只系大厨一时大意所以先冇整熟个肉丸, 亦都希望下次黎食唔会再出问题~
Green Beam Soup
Burger with Fries