2019-11-27
番茄🍅汤底绝对系呢度既灵魂所在‼️ 用既系新鲜番茄🍅 再加入牛腩牛骨熬煮左好耐😳👍🏻 浓郁得黎唔会油腻😋 唔会口渴之余仲有少少甜甜地添🥰 牛肉味道适中而又唔会盖过番茄🍅既味道😍 我最后饮到成碗无剩🙈 本来想配拉面底🥺 好可惜已经卖晒😭 下次要再黎惩罚一下😤 最后拣左既乌冬其实都好好味😋 几弹牙又有咬口😌 汤底仲会有少少「挂面」效果🙈 <芝see🧀菇牛🐮番茄🍅浓汤乌冬>好香浓既芝士🧀味👃🏻 仲有好大量既草菇🍄 同免治牛肉🐂 呢个配搭又出奇地夹😮 的确系好芝味🤤 不过浓厚既芝味🧀会盖过番茄🍅汤底既味道,会有少少口渴既感觉🍵<🐂犇🐂犇🐂有礼番茄🍅浓汤乌冬>犇犇🐂有礼系「牛魔」福音😳 🐂🐂🐂=牛面颊、牛坑腩同崩沙腩,用既都系牛味较重既骟牯牛🐂 亦即系已阉割既牛牛🔪😏 牛面颊软腍👍🏻 牛坑腩肥瘦适中👍🏻 崩沙腩既筋膜爽软得黎有嚼劲👍🏻😋
<芝see🧀菇牛🐮番茄🍅浓汤乌冬>
<🐂犇🐂犇🐂有礼番茄🍅浓汤乌冬>