(非会员)
2007-12-05 17 浏览
向大约四年前,我而家既老公第一次带我去呢到食野,我当时真系觉得物超所值,仲推介俾好多朋友去食,怎至乎每次同朋友聚会都差多次次都系呢间,但系品质真系向呢两年里面差左好多、老实讲间铺细到死,每次去食都好似食到赶头赶命、由或者仲衰过向大排档到食咁,恩为真系迫到死死下,而且因为铺细,又要等餐死,佢新开个间分店,我都有去过,地方的确同细铺差好远好远,大好多、但系食物一样咁差,我真系几失望架,以前觉得好抵食又好食既千之寿,而家同好食两个字完全挂唔到勾,仲可以讲句好难食添,好几次食佢地既寿司,d饭酸到死,最初以为系一次半次个师傅手重落多左寿司醋落d饭到姐,点知之后次次食都系咁,而且我觉得佢地已经唔抵喇,佢既咁既价钱,而家可以有好多选择喇,驶乜食佢,如果千之寿个老细睇到呢到既食评,唔该佢自己检讨一下,以前你地系因为乜野原因而做开左个名丫?系因为你地既价廉物美丫嘛,但系,你地而家无哂呢d野喇,客人唔系傻架,唔系你有名就会盲目去食架,你估唔驶钱架?最多咪俾你呃一次半次,好似我咁,帮趁左咁耐,而家一听见有人话去千之寿食,我第一时间话唔好去,打左咁多字,都系因为千之寿你令我太失望喇!!!!!