青衣码头揾食真无选择! 呢间叫做有少少特别!去到门口要取票等位!15分钟比到个卡位我哋!卡位略迫!两个女仔坐都只系刚刚好!叫咗:盐酥鸡扒酸菜豆腐米线香蒜多士热柠水等咗15分钟,食物先陆续送上!我一见碗米线!唔系酸菜豆腐!系茄子豆腐!即刻问最近嘅男侍应:「我叫酸菜豆腐!而家系茄子!」佢好像反应唔到!呆咗几秒!跟著我再问:「咁茄子即系啱唔啱?我怕我食错其他客嘅嘢!」佢先至拎走碗面去问吧枱内嘅女店员!之后个女店员问清楚我食乜!转头就送返碗面比我!黑面放低即刻走,但全程两个一句唔好意思都无!我唔介意食茄子!系怕食咗其他客嘅食物!我都试过餐厅整错同我讲!我都唔会介意照食!但你无问过我!改返啱亦系好正合理!碗面只系夹走茄子!加酸菜就比返我!因为我在碗内见到条「漏网之鱼」,茄子味道都唔错!酸菜爽口!唔会过咸!酸酸地爽口开胃!米线偏硬!豆腐系炸过!浸汤都唔会烂!味道就无乜特别!整碗面味道其实唔错!可惜因为错咗又换过!搅咗一轮!个汤面已经冻咗!唔够热! 盐酥鸡扒!上枱仲热辣辣!我等埋碗面一齐食都仲够热!外脆肉嫩!咸香!正! 多士好多味道拣!香蒜味道!唔会辣!厚多配微香蒜香!虽然唔够热!仲算外脆内软
青衣码头揾食真无选择!

叫咗:
盐酥鸡扒
酸菜豆腐米线
香蒜多士
热柠水

多士好多味道拣!香蒜味道!唔会辣!厚多配微香蒜香!虽然唔够热!仲算外脆内软!

饮品都有好多选择!不过台式饮料全部要加钱!我饮热柠水!正常!

餐厅无厕所!要行出店外用商场厕所!幸好仲算干净!
2014-07-06
  • 盐酥鸡扒