<前言>""就咁, 第一次打果时比OPENRICE大大话我自我宣传-_- 我真系笑左-0-呢篇野打既"本店"意思系TST HUNGRY KOREAN既主店系想讲佢分店水准差左既-~- 希望下次OPENRICE睇清楚先BAN-_-""铜锣湾开左HUNRGY KOREAN既分店对小弟而言地方就脚左饿饿地又想食韩国野仲要见到冇人排队!!!即刻冲左入去食!<正题>韩国寿司 (鱿鱼)有人问我韩国寿司同日本寿司分别最大系咩我就会话系D料熟唔熟同埋旧寿司热唔热~我觉得分店水准比TST本店差左DD有D硬, 好似整定左好内咁同SCHOOL FOOD比味道差唔多 (但系TST HUNGRY KOREAN 本店系好食D架!!!!)但个感觉唔太新鲜咁但系... 始终OK既, 值得食下韩国寿司既馅就一定有泡菜啦!配上鱿鱼烟烟韧韧咁 个人来讲最中意~鸡翼 (甜辣味)第一次食3个字 "超难食!!!!!!!!"D鸡翼劲霉劲难食似雪左好内好内好内好内好内.......... 之后D肉已经唔系肉咁-_D酱/汁又一PAT PAT咁仲要PAT到系好似呢冬天D野食冻左D汁凝固左咁-_ OMG!!
<前言>

铜锣湾开左HUNRGY KOREAN既分店
对小弟而言地方就脚左
饿饿地又想食韩国野仲要见到冇人排队!!!
即刻冲左入去食!

<正题>
有人问我韩国寿司同日本寿司分别最大系咩
我就会话系D料熟唔熟同埋旧寿司热唔热~
我觉得分店水准比TST本店差左DD
有D硬, 好似整定左好内咁
但个感觉唔太新鲜咁
但系... 始终OK既, 值得食下
韩国寿司既馅就一定有泡菜啦!
配上鱿鱼烟烟韧韧咁 个人来讲最中意~
鸡翼 (甜辣味)
鸡翼 (甜辣味)
第一次食
3个字 "超难食!!!!!!!!"
D鸡翼劲霉劲难食
D酱/汁又一PAT PAT咁仲要PAT到系好似呢冬天D野食冻左D汁凝固左咁-_ OMG!!!!
叫呢个小食令我对HUNGRY KOREAN 扣左分
KEEP到水准
一落来个铁板"炸炸"声
香到不得了
汁 - 甜得适中, 日式烧汁味道 (但我好似食紧韩国野XDDDD)
鸡 - OK嫩~
椰菜 - 多菜既~ 捞埋D汁一齐食~ 好好味呀~~~~~~~~~~!!!!!
之后佢会有个饭比埋你既
呢个铁板真系捞饭一流XD!

<后记>
去食TST HUNGRY KOREAN 本店啦 唉
题外话/补充资料: photos credit to my dearest crystal @lengnuisheartfood