2006-04-16 0 浏览
今晚行完街, 特登去揾呢间西班牙餐厅, 基本上系一间bar...waitress比一般0既热情有礼, 所以份外好mood!我同男朋友各叫一杯红白酒,好抵好大杯!之后叫咗1st round:1. 羊腩 --好juicy好腍又唔肥, 个茄酱点面包超正!2. 蒜片虾--单睇d虾0既纹已经知道佢好新鲜, 食落当然无得弹啦~(有d滔滔口吻tim~)...果真鲜甜到黏著喉咙吊3. '咸鱼'+tomato toast --呢个卖相就好好喇, 不过我唔好咸鱼4. 火腿-- 都系值回票价的选择因为以上各碟都好好食, 所以再黎多round,cocktail, redwine~~1. 蒜片虾--真系食过返寻味架2. tomato meat ball - 又一好juicy的meatball, 可能又系茄啦... 所以觉得特别好食.即使单食个meat ball, 都一d都唔干...yummy yummy~~可能系happy hour时刻, 计埋4杯酒都系300几, 超抵食

4. 火腿-- 都系值回票价的选择

1. 蒜片虾--真系食过返寻味架

yummy yummy~~