餐厅: can‧teen (世紀廣場)
资讯:

2023-02-03 13 浏览
有日lunch time经过兰桂坊发现世纪广场新开咗间can.teen原来呢间已经系「can.teen 」嘅第4 间分店can.teen 除咗满足我lunch time要 ✅快✅抵✅好味嘅要求外
新店嘅菜式同口味加入咗港式回忆 🇭🇰✨皇牌黯然销魂饭✨每个香港人听到都一定会出现电影嘅画面 🤩靓叉烧好重要每旧叉烧都系肥瘦相间 有咬口又唔会太肥太韧叉烧软嫩焦香 带点微甜 味道层次丰富叫得黯然销魂饭 梗系要加多只荷包蛋 🍳味蕾翻滚于叉烧、蛋汁及豉油汁白饭之间 😋✨龙虾汁海鲜炆饭✨每粒饭都吸晒龙虾汁 好香饭入面仲有好多海鲜粒天气冻食完炆饭暖笠笠✨白咖喱鸡脾饭✨鸡脾炸得啱啱好唔会太干白咖喱汁好香浓 送饭一流另外加咗杯✨龙眼冰✨ 清甜又滋润
有日lunch time经过兰桂坊

靓叉烧好重要
每旧叉烧都系肥瘦相间 有咬口又唔会太肥太韧
叉烧软嫩焦香 带点微甜 味道层次丰富
叫得黯然销魂饭 梗系要加多只荷包蛋 🍳
味蕾翻滚于叉烧、蛋汁及豉油汁白饭之间 😋

✨龙虾汁海鲜炆饭✨

每粒饭都吸晒龙虾汁 好香