2022-11-12 61 浏览
原来平日山顶都咁多人架。。。真系估唔到呀🤔🤔吸收完日月精华就紧系要吸引埋饭气添😁😁一直好想食有鼎爷做生招牌嘅鼎尚烧鹅汤馆架,系门口打个咭先😁😁餐厅好有怀旧feel,d座位好阔落个view仲好正添💯最“正”系个茶壶好怀旧💯原来食烧味仲有炖汤同点心😋😋Yeah精明嘅我紧系叫炖汤套餐啦😘粉葛鲮鱼赤小豆汤+烧鹅饭+10蚊有冻餐饮添👍👍个汤冇得顶呀😋好足料粉葛仲好淋赤小豆劲多好甜超入味超好饮呀💯💯烧鹅饭好大碗😍d烧鹅好juicy好正,个饭d汁好好味,好容易清晒碗甘大嘅饭😁😁烧腩仔饭加10蚊有冻餐饮添,又系劲大碗烧腩仔成碗都系,烧腩仔皮劲脆,肉汁又多,又系停唔到口super yummy💯💯叫左两个点心一个咸水角同埋鲜虾菜苗饺,估唔到连点心都咁大旧呀😋😋鲜虾菜苗饺里面真系有两只鲜虾🦐架仲有好多菜🥬添,咸水角炸到脆卜卜大大粒里面仲好足料添💯💯仲有马蹄糕👍系厚切马蹄糕煎到香喷喷d马蹄系一片片好大片仲好多片口感好爽架😁😁yummy👍两杯野饮都大大杯加冻柠乐同冻柠檬利宾纳🥤🥤鼎尚烧鹅汤馆地址:山顶广场1楼107号舖

粉葛鲮鱼赤小豆汤+烧鹅饭+10蚊有冻餐饮添👍👍

两杯野饮都大大杯加冻柠乐同冻柠檬利宾纳🥤🥤