2023-06-19 51 浏览
🌳二人套餐$796点左个二人套餐可以唔使谂食咩🤣套餐份量好多两个人都食唔洒🌳鸳鸯锅鼎王最出名就系麻辣锅同酸菜白肉锅麻辣锅:小、中、大、特辣4个辣度可以选择,香气扑鼻,辣度相对温和,用上多种天然中式香料,有别重庆的麻辣锅🌶️酸菜白肉锅:小、中、大3个酸度可以选择。酸菜爽甜美味,白肉令汤底无咁单调🐷最重要系鸭血、豆腐、酸菜可以90分钟无限加,而且鸭血弹牙滑溜,每一片都好厚,真材实料🤤🌳上选牛小排牛肉系薄片款,好快就熟,放酸菜白肉锅个边牛香味比较突出🤤🌳精选卤味拼盘有卤大肠、卤牛肚、卤猪肚,好少用卤味打边炉,我唔就无试到🤣朋友话好入味,其实当煮翻熟食🌳自家制手工瑶柱滑手工瑶柱滑爽口弹牙,几有特色,如果单点建议必点🌳综合饺子:香滑蛋饺、鱼皮饺各6只饺子系同式蛋饺同鱼皮饺,两款都系我钟意嘅饺子🥟蛋饺好食😋外皮好香软🌳日本帝王蟹棒帝王蟹棒好鲜甜又够大条,如果单点建议必点🌳浓香豆皮豆皮好大块,口感好似响铃咁,渌一阵就食得🌳鲜甜蔬菜盘除咗蔬菜仲有菇,菇的份量都几多,唔洗单食菜,多元化少少🤏🏻🌳稻庭鸟冬🦥鼎王麻辣锅 (金巴利道) (尖沙咀)尖沙咀金巴利道26号地下5号舖🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌼懒好食指数:4.8
🌳二人套餐$796
点左个二人套餐可以唔使谂食咩🤣套餐份量好多两个人都食唔洒
🌳鸳鸯锅
鼎王最出名就系麻辣锅同酸菜白肉锅

🌳上选牛小排
牛肉系薄片款,好快就熟,放酸菜白肉锅个边牛香味比较突出🤤
🌳精选卤味拼盘
🌳自家制手工瑶柱滑
手工瑶柱滑爽口弹牙,几有特色,如果单点建议必点
🌳综合饺子:香滑蛋饺、鱼皮饺各6只

🌳日本帝王蟹棒
帝王蟹棒好鲜甜又够大条,如果单点建议必点

🌳浓香豆皮
豆皮好大块,口感好似响铃咁,渌一阵就食得
🌳鲜甜蔬菜盘
除咗蔬菜仲有菇,菇的份量都几多,唔洗单食菜,多元化少少🤏🏻
🌳稻庭鸟冬

🦥鼎王麻辣锅 (金巴利道) (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道26号地下5号舖
🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
🌼懒好食指数:4.8/5
🌼懒住去指数:4.8/5
🌴只想懒住食、懒住玩、欢迎喂食🌴
💤🦥得闲就Follow吓,不过懒得Follow翻你🦥💤