2020-04-01 341 浏览
做完野去附近食饭,正好下午茶时段谂住食平少少,点知贵过正价午饭。记得晚市去过Pho Thai 都唔错,下午茶时段都去试下,费事日日茶记。入面环境其实唔错,附有少量卡位。下午茶餐menu 有饭有面餐,无捞檬。我叫左个鱼露鸡扒饭加热柠茶。饭够满,鸡扒算惹味,不过得4旧仔,食到一半,我直头要鼓油捞饭先食到7成。饮埋杯柠檬茶,仲系唔饱... 唉... 算,叫多个小食啦,我叫多左个米卷。食物ok, 份量少到癫,要货就价都要食得饱人挂,如肉少加多1旧,再加少少菜仔,例如芽菜咁样,比较有良心吧。唔知系咪真系又贵左租,又市道唔好,不过.... 唉,我真系唔识讲。我宁愿去食个米线比较满足。顺带一提,而家隔位坐,唔知点解我真系揾张下午茶餐牌睇咁难?唔系个个位都放一张,人手又悭返𩠌又悭,想点???
入面环境其实唔错,附有少量卡位。

下午茶餐menu 有饭有面餐,无捞檬。

我叫左个鱼露鸡扒饭加热柠茶。
下午茶餐