2020-11-01 1782 浏览
齐柏林大大话话都帮衬过好几次,而澳式风情呢个味无疑系我既最爱😍 佢既馅料有芝士、烟肉、菠萝、纽伦堡肠再加千岛酱。超大pat芝士同埋烟肉呢啲邪恶野系加左菠萝之后变得无咁腻,几fresh!而纽伦堡肠亦都系卖飞佛,主要系佢有别于一般热狗肠,食起上黎特别惹味,面头仲有层甜甜地既千岛酱,成个配搭真系好正😋 值得一赞既系佢个包身轻轻烘过黎,外面有啲啲脆,但入面依然软熟👍🏻而朋友就嗌左呢个我觉得几新奇既热狗,估唔到洋葱圈可以摆喺热狗上面🤣 佢既配料除左洋葱圈,仲有特色烧烤酱、芝士粉同主角法兰克福肠。开头睇上去好似唔系好多酱,以为会好干,点知食落又岩岩好🤪 而个洋葱圈炸得几脆,就算淋左酱都唔会搞到佢即刻腍哂👍🏻 法兰克福肠烤到脆卜卜,同个烧烤酱好夹好惹味!🤤每份热狗加$12就包两样小食或者野饮,而佢个薯条系我每次都必嗌既小食之一😍 最主要系佢既酱汁唔系单单加茄汁咁简单,而系加埋甜甜地嘅千岛酱,食起上黎酸酸甜甜咁,好岩我口味😋 虽然话就话系细薯条,但系份量一啲都唔小,食完个包再食埋份薯条,加饮埋野饮,真系超级饱!🤰🏻总括而言,呢间热狗舖抵食得黎又好味,所有热狗都系即叫即整,仲要系黄店添🙆🏻‍♀️
澳式风情热狗

美国洋葱圈热狗