2022-07-01
放工约埋阿女系旺角嘅Running 烧食烧肉放题,平日都几多人等位㖞🤨,好彩阿女醒目预先已卜定位,一去到已安排入座😃。我地两个人都被安排坐四人枱,所以感觉好宽落,餐厅与时并进用QR code落单,方便又快捷,整体完全冇漏单情况,而且上餐速度都好快,值得一赞👍🏻。饮品放于冻柜,汽水、果汁、纸包凉茶饮品等等,可以任饮。扫一扫QR code 睇睇有咩食先😋,猪、牛、鸡、羊、海鲜、熟食类等等,样样有齐,第一round点都会样样叫啲啦😆。牛舌、牛仔骨、猪颈肉、鸡翼、带子,呢几款真系必点嘅,其实佢地本身已将肉类腌好味道,所以烧完唔洗蘸点任何酱料已经好够味道,尤其牛仔骨同鸡翼,真系好好味,真心推介,带子都好有份量,烧完都仲系大大只,都几新鲜;薄切西冷,轻轻烧几下、入口即溶。再order左啲小食,中辣炸鸡🍗、炸韮菜饺子🥟、炸鱿鱼须;炸鸡辣得有劲度,非常惹味,外层炸至卜卜脆,好有口感,入边又保持嫩滑;韮菜饺子大大只,馅料十足,又系外脆内软,好食😋。最后每人可挑选一款韩式雪条做餐后甜品,雪条质感好似雪杷咁,冰凉又好味😋。整体黎讲,110分钟任饮任食,食物质数好,新鲜又够味,都系$278一位,性价比好高,值
整体黎讲,110分钟任饮任食,食物质数好,新鲜又够味,都系$278一位,性价比好高,值得推介👍🏻