2024-02-02 465 浏览
呢次去咗间号称手艺正宗的车仔面店🍜,实话实说,跌落眼镜嘅好味道!👀 选择太丰富,想点都得,但系我就跟心水拣咗招牌辣柚皮米线。讲真,个辣柚皮辣得嚟又香,一啖落去,辣味直扑鼻端,个人好似一启起胃口噉!再讲吓个汤底,唔会好似某啲铺头浓到饮落去个人似系食糖水噉,佢就好适中,润喉得嚟又有层次。再提下个牛筋,嚼劲足,弹牙之余,又含满咗汤汁,真系食得出师傅的用心同埋功夫。食完之后,个口腔留住既余韵,足足好一阵子噉久。😋服务嘅话,同样无得弹。店员笑容可掬,见到你碗底都会主动问下要唔要再加少少。食饭嘅时候会感受到佢地嘅贴心同埋热情,搞到我下次谂住带其他朋友再黎试下。有机会揾食,记得试下呢间,唔好只系等o系好出名既铺头档口排队啦,有时就近间小店都可能系你下一个最爱!👌🏻