疫情缘故, 5pm 食 early dinner仲赶得切叫下午茶,order咗份tea set,再叫个招牌牛肉面,加多份小食Tea Set麻酱伴面 + 3款小食 (盐酥鸡、台式香肠、卤牛肚丝)+ (冻)柠檬四季春青茶Tea set 抵食:盐酥鸡香脆;台式香肠正常;卤牛肚丝够腍柠檬四季春青茶嘅茶味淡淡,啱我口味~麻辣牛肉牛筋面面质烟靭,牛肉牛筋肉质软嫩食得辣嘅朋友可能觉得汤底嘅麻辣味不足我就钟意佢呢个辣度够大众化 😄Order 呢个面有得半价order 饮品,试咗杯芝士奶盖炭烧乌龙,芝士奶盖味够浓郁 😋但饮品份量偏少芝士肉松蛋饼新鲜热辣,即叫即整即上枱,小心辣亲咀👄🔥~屋企人觉得芝士同蛋味唔够浓但系我就觉得呢个蛋饼有淡淡嘅芝士同蛋味,配埋大量肉松,味道啱啱好,而且又唔觉油腻~阿木嘅牛肉面好食,不过份量比较少,建议除咗order 牛肉面,仲要叫埋小食先够饱
疫情缘故, 5pm 食 early dinner

Tea Set

柠檬四季春青茶嘅茶味淡淡,啱我口味~
Tea  Set

麻辣牛肉牛筋面
面质烟靭,牛肉牛筋肉质软嫩
食得辣嘅朋友可能觉得汤底嘅麻辣味不足
我就钟意佢呢个辣度够大众化 😄
麻辣牛肉牛筋面

但饮品份量偏少

芝士肉松蛋饼
新鲜热辣,即叫即整即上枱,小心辣亲咀👄🔥~
屋企人觉得芝士同蛋味唔够浓
芝士肉松蛋饼