2019-11-03
🤤齿颊留香大拖罗😍 .每一件寿司都好有惊喜既Omakase🤤件件都咁好食,一件件咁讲就真系太长气喇,讲番最深刻个几件先🤤第一位一定系大拖罗😍😍😍望落去以为系和牛🤩食落去个种油香味系超幸福🥰波波话好味到唔想吞🙈高质食材融雪融得足再加埋Mori 师傅既刀功绝对系齿颊留香🤤🤤🤤讲真既系lunch 800冇加一既情况下有大拖罗系超值👏🏻👏🏻👏🏻.跟住讲既都系全部系好味到极想即刻食多一件😛剥皮鱼加一大块鱼肝😋入口即溶又系好香鱼油味唔似𩽾𩾌鱼肝浓味得黎又好易腥同苦😂😂😂新鲜北寄贝,睇个色就知佢够新鲜,犹记得之前食过一间系黑色😱好恐怖!之前都话过比大家知,想避免中伏,可以再揾我🤣呢到食落去系超鲜甜,冇任何腥味👍🏻仲有个叫黑鯥鱼,弹牙鲜甜,即场轻烤出左有鱼油😍😍😍呢度唔系用火枪架!用番炭火烧,冇晒化学物质味👍🏻波波话好好食😘但我话佢知佢其实食过🙈😝.Mori 师傅呢度高质既食材同对食物既用心确实带比我地一个好好既体验❤️即刻谂紧几时再黎食过😆