2011-02-05 19 浏览
11月12日, 难得嚟到九龙城, 食完泰菜后当然不少得再觅甜品啦~ 走下走下揾到一间入面坐满人嘅甜品店, 门口张贴嘅各种甜品相片都十分诱人, 就咁吸引咗我地入去喇~::: 朱古力三重奏 ::: $23三重奏中, 分别有雪糕, 慕丝和大pat朱古力酱, 再以脆片伴杯~ 卖相颇讨好, 味道都唔会差得去边, 因为多数都系行货野, 混埋一齐食朱古力满溢, 够冻, 够脆, 够cream,~ ::: 咖啡果冻伴炭烧雪芭 ::: $25炭烧雪芭味道唔错~咖啡味系微甜带少少甘涩味, 质地真系食到有粒粒碎冰架~ 几得意!! 果冻似系实的的版嘅啫喱, 咖啡味好劲! 两样野夹埋食其实都算夹~ 喜欢咖啡嘅人应该会几钟意!甜品款式多, 有传统嘅. 有新派嘅, 价钱都算公道, 都叫找对甜品店, 下次都会再来~

::: 朱古力三重奏 ::: $23

::: 咖啡果冻伴炭烧雪芭 ::: $25

朱古力三重奏
咖啡果冻伴炭烧雪芭
2010-11-12
$24 (宵夜)
朱古力三重奏
咖啡果冻伴炭烧雪芭