餐厅: PHI Coffee & Pancake (雅蘭中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-01-23 687 浏览
今日去到这间系旺角雅兰中心PHI Coffee & Pancake 嘅店舖、又推出新款式pancake☺️、又有绿色龙龙装饰好得意又吸引😍、誉意龙年好快来临又到新一年🤭、整间店面而简约木系柔和色泽、坐著地方宽敞舒适感觉都唔错😚!.明太子酱三文鱼籽猫耳朵粉 $138呢一碟猫耳朵粉卖相特别又吸引🤔、送上枱散发香喷喷😚、食入口闻到明太酱啖啖口感、猫耳朵软硬适中配埋三文鱼籽卜卜声、整碟嚟讲我觉得好美味😋!.龙之魅影法式吐司 $88这款法式吐司望见系以士多啤梨火龙果伴边、感觉好似靓靓果盘🤔、整件厚厚法式吐司香脆😚可口、外松香而脆口内软绵、上面放咗士多啤梨、火龙果、奶油忌廉、雪糕、脆片多重味道口感😋、同时士多啤梨酱伴边增添色彩😍!.火龙龙报喜梳乎厘 $168呢一款火龙龙报喜梳乎厘真的好有新嘅一年好绍头🤔、整款有绿绿火龙糖、士多啤梨、火龙果、杂莓、脆片、士多啤梨酱、忌廉、白朱古力片、士多啤梨酱色泽好靓😍、尤其是梳乎厘好香😚蛋味、入口松化软绵带点甜口😋、配埋软滑忌廉士多啤梨酱、两者酸酸甜甜令到整份梳乎厘味更加好食!.福鼎白茶 $42+$5 风干菠萝片呢一款福鼎白茶饮入口茶味都好香😙、又唔会有涩味口感
今日去到这间系旺角雅兰中心
PHI Coffee & Pancake 嘅店舖、

明太子酱三文鱼籽猫耳朵粉 $138

龙之魅影法式吐司 $88

火龙龙报喜梳乎厘 $168

福鼎白茶 $42

+$5 风干菠萝片
呢一款福鼎白茶饮入口茶味都好香😙、又唔会有涩味口感、再加点风干菠萝片令到味道清香感!
伯爵茶鲜奶咖啡 $42

呢一杯伯爵茶鲜奶咖啡散发香喷喷咖啡味😙、望见卖相色泽都几好🤔、饮到入口咖啡味道浓厚带点滑口😋、味道我觉得都几好饮!
2024-01-22
午餐