2018-07-06 12 浏览
今日行街经过又发现到好嘢🧝‍♂️🧝‍♂️ 惊一阵无位就即刻冲入去先🧝‍♂️ 坐落冇几耐果然好快就开始full了🧜‍♂️ 好东西是不等人的🧜‍♂️佢有两款二人餐 一款食龙虾 另一款食和牛 衬月头我就梗系食贵啲既龙虾二人餐啦🤩🤩 成个餐总共有九样野🤩 由餐汤沙律主菜到甜品餐酒样样齐哂🤩 仲要唔马虎!🧛‍♂️ 特色炸拼盘有鸡软骨 鸡翼 天妇罗🍤 呢个炸鸡软骨系我咁大个人食过最好食既鸡软骨!🤴软骨炸得好香脆 粉浆好薄 调味一流 仲好有鸡味 未食过咁好食既鸡软骨架!!🤩🤩 天妇罗虾肉都好新鲜弹牙 啖啖肉!不过粉浆就唔够薄 都系鸡软骨胜🤴主角芝士焗龙虾上场啦!睇到已经觉得好食🧝‍♂️🧝‍♂️ 估唔到仲有些少海胆 烧熔既海胆够哂鲜甜!!配芝士龙虾口水都流哂出黎🤩🤩🤩 拆肉食真系完胜🤩 海鲜既鲜甜好似熔哂系口咁 又滑又浓!🤩🤩盐烧荀壳皇我都系第一次食 以为同盐烧青鱼咁上下 但原来大条好多 鱼既肉质细嫩幼滑好多!!🧝‍♂️ 唔使额外调味 用盐烧已经好足够!🧝‍♂️听朋友讲 原来出面有啲细条既荀壳可以连皮食🧜‍♂️ 不过荀壳皇咁大条就应该食肉就够了🧜‍♂️甜品仲食左细个成日食既维记雪米滋🧝‍♂️ 回忆阿🤩🤩

特色炸拼盘

芝士焗龙虾