2018-03-23 967 浏览
唔知大家有冇试过黎呢间野但系冇食到龙虾包呢?我就试过啦!同朋友一齐嚟食饭就咁叫咗啲意粉同其他龙虾菜式,食落都系咁好味,都系咁值得推介俾大家👯今次叫咗法式龙虾汤、蒜蓉包、龙虾迷你汉堡、lobster risotto同埋bless既果汁🥘今次特别叫咗个蒜蓉包黎点法式龙虾汤,个蒜蓉包可以再多啲酱同埋脆啲,但都好好食,因为个汤都好足龙虾味,同我喺西班牙食嘅意大利饭一样咁足料🍔龙虾迷你汉堡系将龙虾炸起,配番茄同生菜,自己觉得炸龙虾会有少少浪费左个龙虾,平时就咁煮已经觉得好有鲜味,但佢嘅龙虾肉都系咁好食🥘lobster risotto入面啖啖都有龙虾肉咁制,个味道好似法式龙虾汤个味咁,又系好浓好正两个人食以上嘅份量好足够,第一次试龙虾包以外嘅龙虾菜式,呢个尝试几特别,不过我都系钟意龙虾包多啲💕

蒜蓉包

法式龙虾汤