2023-07-20 8 浏览
😼话说前几日同个friend揾野食😸系九龙城玩笃波,之后系App揾到一间食日本野,呢度既环境好日本😹好似真系去左日本既餐厅咁,而呢度既主题系食海鲜😻门口睇到好多活既海鲜😻睇落好壮观😻仲企左系门口度睇几分钟😽活龙虾好抢眼,见到佢地好生猛,郁得好劲,仲要只只都咁大只只!!——————————————————————😉海胆杯😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻念住求求其其既心态之下入来试试,原来系好好食,呢度既每一份料理都系即叫即做,海胆好鲜甜,色泽鲜艳,质素系属于高等既新鲜级数!😉矶煮鲍鱼😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻点单之后都来得好快,逐碟逐碟送上枱,时间都捕捉到刚刚好,食起上来鲜味十足,略带一点甜味,食得好开胃,呢款小食真系唔错!😉龙虾刺身😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻龙虾超级新鲜,真系即叫即做,CP值好高,摆得好靓,好细心咁已经分齐晒刺身比我地,非常之清甜,好食到停唔到口,边食边赞!😉鱿鱼海胆寿司,赤身寿司,海螺寿司😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻呢一碟上有三种不同既寿司,三种除左新鲜之外,饭量亦都唔失礼,我地最后都食到好饱好满足,今餐食得好丰富,豪华既一餐!

——————————————————————
😉海胆杯😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻
😉矶煮鲍鱼😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻
😉龙虾刺身😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻
😉鱿鱼海胆寿司,赤身寿司,海螺寿司😉🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻