2021-09-13
电话订座食午餐,来到立即有得入装修都几靓,光线充足,位置阔落,都令人感觉舒服宜家做紧promotion, 叫仼何活龙虾一只,就可以加1元食西冷牛扒我地今次就谂住试下佢呢到招牌的美式蒸龙虾,当然加1元试埋个西冷牛扒餐前送的芝士松饼,有啖啖的芝士味,质感松软,值得排介! 另外加左杯雪碧同士多啤梨smooth, 个smooth几靓同好饮👍🏻店员会系帮客人拆龙虾肉之前,问客人要唔要打卡先,10分细心! 见到佢拆龙虾肉丝,手起刀落,擦得好快手,而且拆啲肉拆得好干净。之后会摆返个龙虾原本嘅位置,直接上俾客人食。龙虾肉好新鲜,就算唔点任何酱料,都食得出龙虾嘅鲜味。10分推介个西冷牛扒虽然系加一蚊换返嚟,但质素绝对唔差,质素同正常西餐厅的牛扒一样。肉味新鲜,唔错唔错!