2019-02-23 113 浏览
今日个个跑揸马,港岛大塞车转左坐地铁去下d平时唔多去嘅宝林行下新都城商场,行下街睇下戏食吓野。首先叫左个浓厚猪骨豚肉玉子拉面,汤底同平时不一样,有猪骨味唔太油,但块叉烧有啲细块啰同少,不过好彩有只玉子蛋食下,整体来讲我比三粒星⭐️(五星满分)之后我叫左过限定加拿大原只龙虾拉面配虾汤底,汤有虾味唔太咸,不过...只龙虾就有啲失色,果然系急冻龙虾肉质较干,叫黎呃like都ok嘅,呢个价钱比到一只龙虾🦞拉面算系咁啦,外观可以比四粒星⭐️(五星满分),但系未到就只有两粒星⭐️(五星满分)。不过我平时食两个拉面都要百几二百几蚊啦,虽然味道唔太出众,不过呢个价钱可以食到两碗拉面其中一碗系龙虾拉面都算系一个几好嘅体验。

,叫黎呃like都ok嘅

浓厚猪骨汤拉面
加拿大龙虾拉面