2022-09-19
「禾是穷鬼whita 醉爱买抵野」🛖 urban cafe commune🍜📍 旺角太子道西193号MOKO新世纪广场1楼121及188号舖💰 ~$150一人性价比:🐘🐘/5(穷鬼表示到依家都记得个酱咩味🤧)1. 炸鱼薯条🐟🍟上枱𠮶阵仲热辣辣🔥个粉浆唔厚,咬落去扑扑脆😍平时食多几嚿炸鱼会忍唔住拆咗个皮,反而呢个会想食多几旧!💗但建议个酱真系唔好点,真心好奇怪,食落有少少莓味同埋沙律酱味,但系只味完全唔夹😭 呢个故事话俾我地知唔好乱沾酱食🫣2. 桃茶🍑个桃味唔假!仲要唔甜好清凉🤤夏天饮冻冰冰好正!🌬3. 63 °C 温泉蛋卡邦尼烟肉意粉🍝只蛋有冇63度我就唔知啦🤣不过有流心系真嘅!个汁唔系话好浓~不过不失啦🥰加埋烟肉有啲脆脆嘅口感,系有令到个意粉好食咗!4. 龙虾汤🦞+牛角包🥐龙虾汤真心正!creamy又浓味✨系真系有惊喜㖞衰鬼!不过个牛角包有少少失望~上枱𠮶阵已经林左😢将牛角包沾龙虾汤好食!#太子 #太子美食 #moko #性价比自选
🛖 urban cafe commune🍜
💰 ~$150一人
性价比:🐘🐘/5
(穷鬼表示到依家都记得个酱咩味🤧)
1. 炸鱼薯条🐟🍟
2. 桃茶🍑