同爸爸去Yoho睇完戏就揾野食医肚仔,见到戏院附近有间蓝白色既餐厅,睇落几有圣诞气氛,就入左去啦。我地叫左个$268 Dinner set,包前菜、主菜和甜品。*前菜:招牌龙虾汤流心牛角包🥐*牛角包🥐包住龙虾🦞汤真系第一次食,一切落去,龙虾汤汁满泻出黎,而牛角包外皮都几脆口,加埋热辣辣既汤食唔错😆*招牌龙虾汁蟹肉伊面*除左蟹肉,伊面上面仲有蟹籽,所以食伊面时口感咬落冇咁单一。*真空慢煮芝士蛋糕*酸酸地既莓汁淋喺cheese cake上面,食落咸咸地酸酸地,食完都唔会觉得肥腻。*真空慢煮挪威三文鱼 配 香草柠檬汁 $178*呢个系我地额外叫既主菜,摆盘都几靓,主角三文鱼肉厚身👍🏻,有得啖啖肉咁食,底下有薯蓉伴碟,系略嫌份量少,如果薯蓉可以再多少少就好啦。

*前菜:招牌龙虾汤流心牛角包🥐*

*招牌龙虾汁蟹肉伊面*
除左蟹肉,伊面上面仲有蟹籽,所以食伊面时口感咬落冇咁单一。

*真空慢煮芝士蛋糕*

*真空慢煮挪威三文鱼 配 香草柠檬汁 $178*