2017-07-31
Sixer Burger 有别于一般既快餐店既汉堡包,如果钟意食汉堡既你,又想试下新鲜野,呢间店绝对帮到你。我一去到,望一望餐牌就二话不说叫左个龙虾牛肉汉堡配香草忌廉柠檬汁。我朋友就叫左蒲烧鳗鱼汉堡,随后再叫左个特色炸鸡篮同周打蚬汤。先讲龙虾牛堡,整既时间实在等太久😭,可能好食既野都系要等咁耐,最后终于等到,实在太好食🤤,块牛又多汁,又唔会太油,龙虾本身既鲜甜,配合整合包,实在太完美🙈。值得推介!!!而我朋友既鳗鱼汉堡就真系一般般,又唔算好出色又唔算特别好食,只能说一般般,而且食到个味好似有少少腥,而个烧汁都无咩特别。小食方面,我地叫左炸鸡篮,炸鸡既大细都几大件🤤,咬落都几脆、唔会太多油,加上件鸡有用香料调过味,食落更加唔错,而薯条适中,唔会太厚又唔会太瘦,食到停唔到口。而周打蚬汤,值得一赞,味道浓郁,而且将海鲜既鲜味带出黎,鲜甜美味,一定要试下.