尖沙咀凱悅酒店咖啡廳

Cafe, Hyatt Regency Tsim Sha Tsui
餐厅: 尖沙咀凱悅酒店咖啡廳
资讯:

2016-08-03 16432 浏览
亲人到港最后一天 齐齐食餐劲既之前睇🍎短片有介绍呢到有新鲜即煮龙虾心思思想试下 环境唔错 似系个图书馆食野一去到当然周围行下望下有咩想食啦一睇就睇到新鲜龙虾一人一只试下先肉质爽口 又有几种酱可以拣黎点 好味!蟹脚等等其他都因为龙虾而比下去服务员好好 我地食紧既时候介绍我地有花胶炖汤 仲帮我地一人攞碗过黎火候好够 足料 好好饮 我仲饮左4碗再食鹅肝多士 正即烧羊架建议叫佢3条骨为1件去焗炉焗好正 好好食唔好1条骨咁烧 当个BBQ炉烧到咁上下多肉再烧羊架会令佢外面好大阵烧焦既味 同埋掩盖左羊架本身既味道烧味差 唔好味 鳗鱼系普通货 好在系即烧 都好味(因为我好钟意食馒鱼)最后甜品真系唔得 其他都ok 系甜品真系唔好食 见佢有d另外俾钱食 唔知会唔会好食d?
亲人到港最后一天 齐齐食餐劲既
之前睇🍎短片有介绍呢到有新鲜即煮龙虾
心思思想试下 环境唔错 似系个图书馆食野
一去到当然周围行下望下有咩想食啦
一睇就睇到新鲜龙虾
一人一只试下先
肉质爽口 又有几种酱可以拣黎点 好味!
波士顿龙虾

同埋掩盖左羊架本身既味道
羊架
烧味差 唔好味

鳗鱼系普通货 好在系即烧 都好味
(因为我好钟意食馒鱼)
烧鳗鱼
甜品