7点入座$398一位,呢个价钱可以食到鸡煲+鱼生+海鲜边炉好高质。一开始会比螺头汤。一倒出来就已经闻到好香浓螺头味!真系超正鲜甜老火汤,忍不住饮晒!打卡Like+share会送刺身沙律,海胆不得了,大块鲜甜。每枱都会送超级海鲜盒:有虎虾、澳洲龙虾、膏蟹、鲍鱼同带子。打边炉竟然有龙虾膏蟹!真系游水架,食得出好鲜甜,肉质鲜嫩,好惊喜~呢度海鲜好高质,斋食海鲜都回本。钟意食濑尿虾的我另外加钱叫左濑尿虾$41/只,大只到喊出来,真系好满足👍必叫我地拣左芝士鸡煲,非常惹味真系拉丝,D鸡整得几好食好惹味。然后开始打边炉,呢度可以拣3款,岩晒咩都想试既人。推荐麻辣+牛骨汤!呢度既麻辣非牛X集团的超多牛油+辣油款,反而系少少麻辣好过瘾,不会辣到食唔到。可以任叫蛏子、大蚬、鲍鱼等海鲜,全部都好新鲜!钟意食海鲜既一定要来呢度试,包有惊喜。牛丸同墨鱼滑都真系真材实料!有别于传统边炉,呢度有gimmick食材有质素,真系好不错♥🥢阿爷八鲜锅 🌏尖沙咀金马伦道48号中国保险大厦1楼A&B号舖

每枱都会送超级海鲜盒:有虎虾、澳洲龙虾、膏蟹、鲍鱼同带子。

我地拣左芝士鸡煲,非常惹味真系拉丝,D鸡整得几好食好惹味。

牛丸同墨鱼滑都真系真材实料!

🥢阿爷八鲜锅
🌏尖沙咀金马伦道48号中国保险大厦1楼A&B号舖