2021-09-28 1451 浏览
之前系新蒲岗成日都见到佢好多人食,寻晚终于约埋朋友黎试下呢间爷爷鸡煲皇,一入去所有店员全部都好亲切好好服务,值得一赞。😋😋我地叫左个龙凤煲(鸡+海鳝 , 半只鸡量) 煲,因为怕辣所以叫左BB辣,一黎就劲香,估唔到半量都有好多🐓鸡同鳝,我地3人食份量就一流,辣味点到即止,啱晒我呢啲唔食得辣既朋友,鸡肉够嫩, 而鳝有走过油, 所以都好好食,净系食呢个都觉得好正 🌻🌻🌻🌻🌻不过,我地都有叫左少少其他边炉配料,鸡煲之后配火锅先系完美组合,佢火锅食品都多选择,但不得不提所有食材都好新鲜,正呀🌻🌻🌻🌻店员全部都好细心,不时会帮我们火锅「隔油」,又帮我地搞动锅底以免痴底,真系超水准服务级数。👍🏾

龙凤煲(鸡鳝煲 半只量)
边炉料
龙凤煲(鸡鳝煲 半只量)
边炉料