一入去有个侍应哥仔叫我坐入边摆好餐牌个位。但埋到去张台好鬼污糟!仲有d食物残渣系台。要叫佢再抹过!印象已经唔太好。好神奇!第一次黎食已经漏单。今次第2次黎食,又漏单!哈哈!全场客得一半,已经唔系忙但一碟尼邦尼意粉要得煮半个钟?隔离台迟过我入黎都食完走埋!追单时侍应哑的!讲句野都废事!完全唔会话帮你跟一跟!拎完张单一句野都冇讲就直接走左去。等多十分钟依然冇反应!又要追多次单!到上餐时个侍应行步路都废Q事,就咁放系台边系台边边!我坐对面,个距离有几远?要自己伸手推返过黎(*张相见到既意粉我已经推入左少少)吹胀!侧边又冇人阻住,放入少少都懒?!转个身就赶住行去同个同事倾计!碟意粉卖相仲好核突!O哂咀,未见过一间西餐厅成块烟肉跌系碟边都照上比个客!抹下都懒!个厨师系咪盲?!睇到都唔开胃!厨房平时煮野都应该好唔卫生!求那其!去茶餐厅食野都唔会咁上比个客!睇个铺头装修成个cafe好靓咁,但估唔到得个壳,侍应服务态度仲衰过谭仔!个个都西口西面!有咁多侍应,但个个都净系识倾计,有客嗌都唔知!so bad! 早知去隔离茶餐厅食。呢间应该唔会做得长!有咁“正‘既伙记and厨师!真系倒米!*出餐极慢!*卖相

好神奇!
第一次黎食已经漏单。
今次第2次黎食,又漏单!哈哈!

全场客得一半,已经唔系忙
但一碟尼邦尼意粉要得煮半个钟?

隔离台迟过我入黎都食完走埋!
等多十分钟依然冇反应!又要追多次单!

到上餐时个侍应行步路都废Q事,就咁放系台边
系台边边!我坐对面,个距离有几远?
要自己伸手推返过黎(*张相见到既意粉我已经推入左少少

*出餐极慢!