2023-01-27
🤎Cordis🤎上年12月生日嘅时候拣左去Cordis庆祝🎂作为精明嘅消费者,当然系拣左佢嘅「0房价」嘅package啦~疫情三年,我都用过玩过朗廷酒店集团旗下嘅Cordis同Langham嘅「0房价」package先讲价钱,今次系book左平日嘅1晚,$1650。由于我系1865 privilege嘅member,就request左4点先late check out。如果当简单去个2日1夜嘅staycation,Cordis同Langham真系一个唔错嘅选择✨🤍The Place Dinner Buffet最开心都系食生蚝🦪同先生前后都食左成20只🤣呢度仲有开边龙虾同面包蟹,以自助餐黎讲真系好好😋-最特别嘅应该系呢度有米芝莲明阁嘅片皮鸭🤩,人人一入去都系食海鲜先,建议大家一入去可以食片皮鸭先,咁就最热,同啲皮唔会摆得太耐-呢度嘅甜品都几特别,有台式仙草冻、猫山皇榴梿布丁包🍮、圣诞布甸、圣诞暖朱古力鸡尾酒🍹📍 Cordis旺角上海街555号
🤍The Place Dinner Buffet
📍 Cordis