2024-10-03
好耐无同屋企人出街食饭喇,早排我地去左屋企附近既半岛渔港食晚餐🥢酒楼座位宽阔,唔会同隔离枱贴得好埋,比较明亮开扬~侍应好好呀,将我地安排坐系大鱼缸隔离🐟Gavin好钟意系度睇海鲜~呢度星期一至五晚市烧味3选1都系1蚊❗️可以拣至尊烧鹅、极品BB猪或者海南文昌鸡~🥢原个菠萝咕噜肉菠萝好鲜甜多汁🍍咕噜肉经微烤后口感酥脆,肉质都好嫩~每一件都系沾满酸甜酱汁,好惹味🤤Gavin食左好多(连洋葱都唔放过😂) 🥢金粟鸡蓉鱼肚羹正正常常既鱼肚羹,每人可以食到2碗左右,鱼肚系粒状都几弹牙,小朋友捞埋饭一齐食左好多😆🥢瑶柱蛋白炒饭饭炒得几靓,够干身👍🏻瑶柱丝同埋蛋白既份量唔少,整体味道唔会好咸,Gavin食得好滋味😋🥢极品BB乳猪我地系平日夜晚去,所以可以用$1食到BB乳猪😚佢系按照人数而定,我地系2-4人份量所以有8件乳猪🙂↕️原来所有烧味均为每日即场新鲜烧制,唔怪得之口感系脆卜卜喇😱$1叫一碟过下口瘾都唔错!
🥢原个菠萝咕噜肉
🥢金粟鸡蓉鱼肚羹