2018-02-21 397 浏览
今日得1个人食lunch,近近地就去返蟠龙半岛呢间餐厅享受下、叹下先上次黎食夜晚今次试下佢地既中午,果然冇令我失望,1样禁好食,食完个沙律同汤先记得影相今日个沙津系沙拉菜加蜜瓜配ham,沙拉菜个汁酸酸甜甜食完好开胃,因为我胃比较唔好唔食得太酸佢教既汁岩岩好有小小酸带小甜,个蜜瓜品质好靓,食落系生果个种既甜,又甜又多汁配合埋个ham汤系红汤(罗宋汤),um...今日个汤就冇乜特别,就系比较适合我因为唔会酸到主菜啦,主菜叫左芝士忌廉汁烟肉磨菇意粉,实在太合我心意,芝士加白汁我的最爱,烟肉加磨菇(香),去食意粉最怕啲意粉煮得太硬or太烂,同煮个果汁太结or太稀,今日食既呢个意粉完全冇呢啲情况(重要的情要讲3次)最后颂叫左个心太软甜品,太满足了多谢老板同店员既款待nice,会再来食

(重要的情要讲3次)
最后颂叫左个心太软甜品,太满足了
多谢老板同店员既款待nice,会再来食
2018-02-21