2022-09-06
由于之前有friend介绍安安烧串烧好食,就2个女仔去食安安烧。由于2个人,服务员安排左3个人嘅位俾我地都感到开心。但准备食到一个钟嘅时候,服务人员走过黎同我地讲:我地限时一个钟,出面有人等紧枱。就走左!问题系入座前系无同我地讲过呢样野我同个朋友两眼相望,再望枱上刚上嘅3只鸡翼、一串韮菜、2串娃娃菜、2串鸡肾、一碟原只鱿鱼,由于实在仲有野未食完,而个服务员只系系一个 钟 头 前 5 分 钟 通 知 我 地 ⋯⋯用餐时间准备完毕!?我地都好不厚道超时约30分钟后,都食不完枱上嘅食物。就与服务人员讲打包加俾钱。而服务员又同我地讲:宜家无乜人,你地可以慢慢食其实唔知系米因为我地系2个女仔,而隔离枱1家3口系我地入黎之前已经食紧点解又无1个钟限时⋯⋯1个钟嘅串烧店食得慢、饮酒吹下水就问清楚
1个钟嘅串烧店
食得慢、饮酒吹下水就问清楚