2016-11-26 492 浏览
星座冰沙分享杯 $28葵涌商场,续篇👉🏻👉🏻👉🏻当饮完Little jobs 嘅彩虹冰沙之后,真系转个弯,又黎个Mini jobs😂(好多jobs呀)产品同Little Jobs 似但又有啲唔一样;Mini jobs 嘅产品有:风靡一时嘅奶樽奶茶,特色刨冰杯,冰沙,乳酪雪芭,梳打系列同分享杯!嗯,自选味道分享杯好似系边到见过.?但又记唔起,系香港?定台北呢!都几得意,但令我饮完仲试嘅系佢地新推出嘅星座梳打,都几搞野,每个星座都有特定味道,我就当然拣咗我嘅星座味道之后,另一边就拣咗巨蟹座嘅草莓味(胜在味道安全)!饮品调配后好可爱,一边底系黄色,上面系紫色;另一边系红色底紫色面,两边嘅上层都采用咗蝶豆花,够晒天然(唔驶惊色素),味道都唔算差,甜咗少少咁大把,啲咁嘅饮品摆明相机食先🙈其实都几好呀,一杯饮品可以有2种味道,同闺蜜一齐饮或者你钟意同你爱人饮都得,自己拣啦!不过如果你好似苹果干咁,独女一个啲话,唔紧要,星座梳打仲有袋装,一于点个袋装自己饮!
星座冰沙分享杯 $28
葵涌商场,续篇👉🏻👉🏻👉🏻
2016-11-24