一讲韩国菜🇰🇷,你会谂到炸鸡🍗定韩烧🥩?小孩👧🏻先需要选择,我𝟐样都要👏🏻所以我谂到既系炸鸡🍗 & 韩烧🥩~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪️前菜 (免费🆓)冇睇错,免费都俾几碟你😎其中最正既系沙律🥗,系用日式芝麻酱🤎 & 醋汁𝐌𝐢𝐱埋,比平时单一种汁更加好食呀😜海带 : 少少酸 • 芽菜 : 带少少麻油味 • 泡菜 : 唔会过好咸 & 唔会好辣。几款都唔错,开左个靓头🤣.未上肉🥩之前,店员先帮我地加💁🏻‍♀️泡菜炉边蛋🍳 / 拉丝芝士粟米粒🧀🌽👀见你食晒,会主动问你需唔需要𝐑𝐞𝐟𝐢𝐥𝐥🙇🏻‍♂️ (可无限追加😳).▪BBQ▪▫️特级牛肋骨 ($288)依个真心冇拣错,全晚最好食😋咁大条牛肋骨🐃,再加多只大虾🦐打卡都抵啦📸大到要剪开✂️先放得到落炉🔥本身已加左酱汁,食落甜甜地😙肉质🥩又够淋🧏🏻‍♀️,轻轻烧香表面就够啦😌.▫️炑八厚切五花腩 ($138)记得叫店员🙇🏻‍♂️帮忙换铁板先烧🔥🐷真系劲厚,要俾多少少时间烧,唔好急⏱烧过后🔥满满既油脂出晒黎🤤再剪开️细细旧✂,每面都烧到脆卜卜💥店员教💁🏻‍♂️用生菜🥬 • 包埋蒜片🧄 • 泡菜🧡配埋一齐食,冇咁油
一讲韩国菜🇰🇷,你会谂到炸鸡🍗定韩烧🥩?
小孩👧🏻先需要选择,我𝟐样都要👏🏻
所以我谂到既系炸鸡🍗 & 韩烧🥩
▪️前菜 (免费🆓)
冇睇错,免费都俾几碟你😎
几款都唔错,开左个靓头🤣
未上肉🥩之前,店员先帮我地加💁🏻‍♀️
泡菜炉边蛋🍳 / 拉丝芝士粟米粒🧀🌽

▪BBQ▪
▫️特级牛肋骨 ($288)
依个真心冇拣错,全晚最好食😋
咁大条牛肋骨🐃,再加多只大虾🦐
打卡都抵啦📸
大到要剪开✂️先放得到落炉🔥
本身已加左酱汁,食落甜甜地😙
肉质🥩又够淋🧏🏻‍♀️,轻轻烧香表面就够啦😌
特级牛肋骨

▫️炑八厚切五花腩 ($138)
记得叫店员🙇🏻‍♂️帮忙换铁板先烧🔥
🐷真系劲厚,要俾多少少时间烧,唔好急⏱
烧过后🔥满满既油脂出晒黎🤤
再剪开️细细旧✂,每面都烧到脆卜卜💥
店员教💁🏻‍♂️用生菜🥬 • 包埋蒜片🧄 • 泡菜🧡配埋一齐食,冇咁油腻🫢
旁边有𝟐片可爱小猪薯仔🐖🥔
炑八厚切五花腩
炑八厚切五花腩

▫️梨汁鸡腿肉 ($86)
梨汁天然既清甜🍐,用髀位🍗,够晒滑身🧏🏻‍♀️
(温馨提示 💕鸡肉连皮,会较易烧㶶,记住要睇实𝐝👀)
梨汁鸡腿肉

▫️原味牛舌 ($138)
薄薄地🤏🏻,食落爽爽脆脆咁✨
原味牛舌

▫️大八爪鱼 ($108)
原只,大到就黎唔够位烧呀🤗
轻轻烧过后🔥,好轻易就剪开到✂️
食落完全唔韧🤓
大八爪鱼
大八爪鱼

👆🏻部份𝐁𝐁𝐐既食物已调味,如果都觉得唔够味,枱面仲有酱汁 • 盐🧂• 生菜大酱👆🏻
▪酱油蒜头有骨炸鸡 • 半份 ($118)
食韩国野🇰🇷点少得脆卜卜💥既炸鸡🐓
唔止表面鸡皮有酱汁既味道🤎
腌得够入味,里面鸡肉都有味👏🏻
肉质滑滑又𝐉𝐮𝐢𝐜𝐲💦
仲有劲多脆卜卜既粗薯条🍟
(餐厅有提供即弃胶手套🧤,🍗拎住食最爽)
酱油蒜头有骨炸鸡 • 半份

▪Drinks▪
▫️柚子柠檬梳打($38)
▫️青柠梳打($38)
𝟐杯都系酸酸甜甜,开胃又解到油腻感😛
有汽够晒𝐆𝐮𝐫🤭
枝搅搅棒仲要衬番色💛💚
柚子柠檬梳打▫️青柠梳打

🔺以上价钱 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服务费
🔺店员服务好好,见你唔熟手,会主动帮你手🙇🏻‍♂️
🔺抽风系统🌪唔错,食完个身 & 头发都冇味🙆🏻‍♀️
🔺部份肉食🥩有埋蔬菜🥬🍄伴碟,食埋即时觉得冇晒罪恶感💃🏻