2024-02-20 84 浏览
✍︎︎不得了‼️ 而家竟然仲会有$1一只鸡呢只歌唱?!呢间泰国餐厅成日经过都好多人,每日都会有唔同指定 $1 菜式😍最癫系星期一可以$1食到明炉乌头鱼🍍原个菠萝海鲜焗饭$108超级足料😙饭底系炒过嘅咖哩饭,干湿度啱啱好呢度特别之处系加咗腊肠入去🤣食落咸咸甜甜海鲜有青口🐚鱿鱼🦑炸鱼🐟虾仁🦐另外附上菠萝炒饭嘅精髓,腰果同肉松🤣捞埋一齐食格外再升华💛🥘咖哩海鲜脆包盅 $155一大旧包浸满咖喱汁索哂咖喱汁精华🤭海鲜种类同菠萝炒饭一样🤣🦴酸辣无骨凤爪 $1你以为$1细细碟,质素又未必好?❌错错错🙅🏼‍♀️系正常份量本身我系唔食凤爪🥹不过既然咁平就试试佢点知味道喜出望外😍酸辣汁调得好惹味🌶️男朋友唔食辣都争住食⼃香蕉朱古力奶昔🍌🍫芒果乳酪🥭两杯都好解渴🤭配泰菜一流••••••••••••••••••••••••••••••🔎Orange Elephant Thai Restaurant (和富) (北角)北角和富道21-53号和富地下G18B号舖••••••••••••••••••••••••••••••
✍︎︎
不得了‼️ 而家竟然仲会有$1一只鸡呢只歌唱?!

🍍原个菠萝海鲜焗饭$108
超级足料😙
饭底系炒过嘅咖哩饭,干湿度啱啱好
呢度特别之处系加咗腊肠入去🤣食落咸咸甜甜
海鲜有青口🐚鱿鱼🦑炸鱼🐟虾仁🦐
另外附上菠萝炒饭嘅精髓,腰果同肉松🤣捞埋一齐食格外再升华💛

🥘咖哩海鲜脆包盅 $155
一大旧包浸满咖喱汁
索哂咖喱汁精华🤭
海鲜种类同菠萝炒饭一样🤣

🦴酸辣无骨凤爪 $1
你以为$1细细碟,质素又未必好?
❌错错错🙅🏼‍♀️
系正常份量