2015-05-03 806 浏览
HeSheEat呢个名成日听朋友讲甜品好味,我谂晚餐都应该唔会差去到餐厅门口估唔到真系咁受欢迎,等咗大约15分钟先可以坐低睇咗Menu我就选咗个HeSheEat Burger($118)等咗大约15分钟,Burger就送到我面前,外面都已经令人吞口水我当然试试佢周边的配菜,沙律菜好新鲜,好爽口。薯条好香脆,咬起来好有薯味,食得多都唔会觉得油,而且唔需要加任何酱汁食都已经好味到主菜,Burger的包好松软,当中的汉堡扒最令我惊喜肉汁好丰富,好有肉味,唔会有油腻感觉,芝士味融合在肉香中, 简直可以话系系双重享受,双重味度感。饮品就来一杯朱古力香蕉拖肥奶昔($38)奶昔外表普通,一口饮落去,有朱古味,慢慢会有一阵香蕉味飘出来。又是一种饮品2种味觉享受。

去到餐厅门口估唔到真系咁受欢迎,等咗大约15分钟先可以坐低

HeSheEat Burger

到主菜,Burger的包好松软,当中的汉堡扒最令我惊喜

饮品就来一杯朱古力香蕉拖肥奶昔($38)

朱古力香蕉拖肥奶昔

HeSheEat Burger