2023-05-22
已经久仰大名尼间餐厅好耐,佢最出名系+$28有蛋糕放题😍吸引左我尼个中意甜食既人慕名而来😝😝然而,我根本食唔到放题part就已经饱了><Undici 味道评分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☄️招牌名古屋蒲烧鳗鱼蛋包意大利饭 $158哗‼️好大条鳗鱼呀‼️ 饭本身得少少咸味,唔会好creamy,但系!配蛋+鳗鱼一流!好好食呀😍❤️我好中意xd不过都几多碎骨,食既时候要小心噢😆☀️粉红卡邦尼意大利粉 $128首先粉红色已经非常少女心🥰主打一个赏心悦目😽👀偏creamy的卡邦尼意粉,味道浓郁,另外意粉既软硬度亦啱啱好👍🏻升级套餐(+$48) 甜品+美式咖啡/茶一杯+$15可转其他特饮(花茶除外)]☄️迷你樱花浓虾汤啖啖虾,好足料!虽然佢系偏流质,但非常浓味,完全冇沟稀左既感觉,like!是日精选甜品>>>蛋糕放题的其中一款☄️奶茶海绵蛋糕奶茶味好出😽蛋糕好松软,简单海绵蛋糕同cream既配搭已经好好食,完全唔会好heavy,一啖接一啖完全冇问题~三两啖就ko左🌤日式芝士蛋糕普通会系市面上买到既蛋糕⛅️蝶豆花乳酸草莓
Undici
☄️招牌名古屋蒲烧鳗鱼蛋包意大利饭 $158
不过都几多碎骨,食既时候要小心噢😆
☀️粉红卡邦尼意大利粉 $128
首先粉红色已经非常少女心🥰主打一个赏心悦目😽👀
升级套餐(+$48)
[迷你樱花浓虾汤+是日精选甜品+美式咖啡/茶一杯+$15可转其他特饮(花茶除外)]
☄️迷你樱花浓虾汤
是日精选甜品>>>蛋糕放题的其中一款
☄️奶茶海绵蛋糕
🌤日式芝士蛋糕
普通会系市面上买到既蛋糕
⛅️蝶豆花乳酸草莓乳酪 (另加+$15)
佢真系用黎打卡,饮落系稀d既乳酪+奶+cream,我本身中意乳酪产品,但都唔中意呢杯🥹
如果你升级左套餐,仲可以
1)加$1 慢煮鲍鱼[每人限加两只] (高质的冇hea) &
2)加$28蛋糕放题(不过我已经太饱了所以放弃左)
❤️🔥主食既份量正正常常,比机会你挑战$28蛋糕放题😆多d人黎食就可以share👉🏻试晒d味
❤️🔥❤️🔥❤️🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow me~话比我知你有睇,比啲动力我丫
❤️🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~