餐厅: 稻香 (碧湖花園)
资讯:

2013-04-18 188 浏览
星期日一家大细出街食晚饭! 家住粉岭, 知道附近碧湖花园果间稻香最近又出$1鸡, 于是出发去食啦!不幸去到门口见到劲多人!!!!!我地一行8人要大枱, 最尾等左45分钟先入到去里面! 饿死!好! 一开波叫左4只鸡,3枝燕京啤酒, 1个浸时蔬, 几个白饭同埋1个鱼香茄子煲! Open Rice!!!之前都试过尼个$1鸡(唔记得系上年定系前年), 味道都ok 的, 今次都保持不俗! 赞!一家人食饭, 倾下计, 倾下家事, 无乜要求, 开开心心食完饭埋单走人!满意!

不幸去到门口见到劲多人!!!!!

满意!
2013-04-14