话说今日铺头得翻3个人一齐食lunch,谂到头痕唔知食咩噶时候,就醒起有间叫意廊的物体出面见到都OK下,就入去食个午餐+下午茶从几款之中大家一致认为“香烤肉眼牛扒”应该都唔会点样伏,笔者最后就选择左7成熟配炒饭,饮餐汤:忌廉粟米汤,还有饭后饮品:橙汁餐汤嘛,个人就觉得味道唔够,然后汤好似加左薯仔蓉,反正我就唔多识欣赏,个包就算了吧。终于到主菜,就甘睇落去都可以,牛扒煎得几靓仔,饭食落口都好食,但是就分量少得有点夸张,还有个唔知咩名的咸汁。ps:肉切开食之前唔记得左影相,不过就肯定唔是7成,肉中心还是几红当当,但是就是无咩肉汁。成个餐最好食就是个炒饭,只是唔饱肚甘解。其实以呢个价钱,可以有更多其他好的选择。PS:由于手机本身问题,相片有水印,所以未能提供

出面见到都OK下,就入去食个午餐+下午茶

成个餐最好食就是个炒饭,只是唔饱肚甘解。

其实以呢个价钱,可以有更多其他好的选择。
PS:由于手机本身问题,相片有水印,所以未能提供