2021-05-15 274 浏览
对上一次食万豚屋已经系超过10年 彷佛好似遗忘咗呢间餐厅 因为实在太钟意试新嘢 所以好多餐厅都系食完就未必会再食 直到早几日放工突然心血来潮 好想食乌冬 本身热爱石锅手打乌冬 所以最后揾到呢间万豚屋 真系咩回忆都返晒嚟 记得之前嚟食晚唔想排长龙的话 最好都系7点前就要到啦!今次因为有3个人 咁就试吓book位 点会真系有惊喜 佢见我哋有3位就special 俾我订位添! 𠮶日8点几去到 门口都有几个人等位!😆前菜 胡麻冷波菜不过今次都点咗啲新系列 就系大家都无点到石锅乌冬 因为嚟之前本身系决定要嗌嘅 点知最后又转咗 蟹肉脆烟肉卡邦尼乌冬 忌廉黑蒜炸鸡咖哩乌冬墨乌炸蛋黑蒜咖哩乌冬呢3味都不错 不过一定系主场石锅乌冬最出名所以揾日一定要再嚟食吓 咪真系好唔心惜日式拼盘 味道有啲浓咗少少 可能因为配咗浓味乌冬所以食落去就唔系好夹不过始终呢间系老字号 所以对佢有信心下次再嚟就要食石锅乌冬先

前菜 胡麻冷波菜

蟹肉脆烟肉卡邦尼乌冬