2022-09-03 136 浏览
1️⃣ 新鲜生蚝 6 pcs ($188)其后$10 只无限追加嗌$10 蚝前首先环嗌左呢个SET先😀之后就可以无限追加~讲返质素先 蚝既海水味唔算太重 但都唔腥喔 肉质唔厚 细细只 但$10 只又真系无咩太大要求🤣配料会有Tabasco Vinegar同lemon~适合钟意唔同口味嘅人~2️⃣慢煮36 小时和牛脸颊 ($158)🐂😊名符其实!慢煮嘅和牛脸颊煮得十分软熟又唔会流失哂牛味~ 勇者们有一刻怀疑系咪食紧牛腩😆😆不过勇者最爱嘅反而系佢个薯蓉!!配上慢煮牛嘅汁酱劲好食!但份量比较少~ 男仔肯定唔会饱,贵精不贵多🤣3️⃣ 蟹肉牛油果意大利饭 ($128)🦀🥑呢个意大利饭勇者们认为系必试! 真系啖啖蟹肉同牛油果🥑碎碎😃两者系完全同risotto 三合为一!再加埋D青色既伴碟 感觉上十分Fresh ☺️☺️4️⃣ 松脆比利时窝夫配鲜果及特浓朱古力 ($88)🍨首先要讲下佢有少少图文不符~ 本身佢应该有个雪糕筒! 追问之下先发现原来佢地无哂雪糕筒🥲最后补返球雪糕补数🙁味道方面~ 窝夫十分系松软得黎条边仲脆架!好食!😘但略嫌水果有D酸!整体黎讲~ 呢间餐厅算不过不失 但环境唔算太干净 系勇者们食食下其间竟然发
1️⃣ 新鲜生蚝 6 pcs ($188)
其后$10 只无限追加

2️⃣慢煮36 小时和牛脸颊 ($158)🐂😊

3️⃣ 蟹肉牛油果意大利饭 ($128)🦀🥑

4️⃣ 松脆比利时窝夫配鲜果及特浓朱古力 ($88)🍨

整体黎讲~ 呢间餐厅算不过不失 但环境唔算太干净 系勇者们食食下其间竟然发现在蚂蚁系个碟到爬!! 所以餐厅必须注意下衞生情况🥲