2022-08-21 371 浏览
今日去美孚探朋友,顺便周围觅食下,见到美孚新村内商场百老汇内有唔少餐厅茶楼,见到京都荟的门面几靓,于是就同朋友行入去睇下。茶楼系喺一楼,有升降机同有楼梯选择,岩大人🧑细路👦。我地平日晚餐时间入去,一坐低就见到大大个特价食物推广餐牌,有$10只鸡有$28嘅酸菜鱼,但要留意只可以拣一样。我地七个人可以叫两只$10鸡,咁除咗炸鸡,我哋梗系要试吓其他野嫁啦。除咗依样,我哋仲嗌咗其他食物,好似炸素鸡,蒜蓉炒小白菜🥬, 南乳素菜煲,杂菌炒伊面,菠萝咕噜肉,小炒王炸鸡🍗 好好味,皮好脆,但美中不足系原只上菜,要拖埋助手黎食😂 因为要佢剪鸡,鸡其实唔多肉,但$10算系咁蒜蓉炒小白菜🥬有唔同菜拣,印象中有十多款,任君选择。炸素鸡好正常,无咩特别南乳素菜煲味道普通,粉丝唔系几够味杂菌炒伊面好少料,唔好味菠萝咕噜肉呢碟好特别,菠萝和咕噜肉系分开上菜的,菠萝系冻,咕噜肉系热,唔系几接受到小炒王几好味,足料

炸鸡🍗

蒜蓉炒小白菜🥬
有唔同菜拣,印象中有十多款,任君选择。

炸素鸡
好正常,无咩特别

南乳素菜煲
味道普通,粉丝唔系几够味

杂菌炒伊面
好少料,唔好味