2024-05-22 110 浏览
入西贡玩,特登揾下有咩好野食,发现WM hotel 有间M square 餐厅,好chill好有度假感觉。🍴Burrata Chorizo $228pizza新鲜出炉,热辣辣,份量十足,几个人share都无问题,材料有芝士,西班牙香肠,蕃茄,火箭菜 ,灯笼椒🫑个底做到薄而脆,拎起时会有长长的芝士拉丝🤤芝士味香浓,加埋西班牙香肠同火箭菜,味道滋味又有层次,劲正!🍴Tom Yum Gong Risotto $238一上枱又系热气腾腾!大虾美味浓郁,鲜味十足,意大利饭非常有口感,冬荫公酸酸辣辣既味道,令人食欲大增!🍴Mozzarella Gravy Chips $52薯条款式众多,款款都吸引,而且唔系到到有,纠结下简左烧汁芝士薯条🍟面头铺满烧汁酱🥰每一条都满怖芝士,薯条炸得外脆内软,好味到忍唔住一条接一条咁食!☕️MOCHA $ 56依到既咖啡绝不马虎!在咖啡上拉了精致的拉花,咖啡同巧克力味香醇浓郁,非常平衡,饮落丝滑顺口☕️Iced Latte $54既有牛奶的细腻,又有浓郁既咖啡香,口感顺滑,提神解渴都一流!M square 既用餐体验真系非常好,一黎员工非常亲切友善,时时留意到我地需要提

🍴Burrata Chorizo $228

🍴Tom Yum Gong Risotto $238

🍴Mozzarella Gravy Chips $52

☕️MOCHA $ 56

☕️Iced Latte $54

M square 既用餐体验真系非常好,一黎员工非常亲切友善,时时留意到我地需要提供帮助,令到我地有宾至如归既感觉,二黎环境好大好舒适,有设计感,坐位又宽敞,不同地方都设置电视,会播住不同球赛,听讲会不定期直播足球赛,有兴趣既朋友可以查询一下!一路食野饮酒🍻再睇波都咪话唔爽!
另外,餐厅内劲多娱乐设施,有桌球、 VISION PLUS- 高尔夫球模拟器、桌上足球机、游戏机,除左vision plus,其他设施都系免费使用😆而vision plus如果系openrice买package就 更加抵。

总括而言,系M square既食后感真系非常好,黎到西贡真系好值得一试!