好挂住日本,好挂住日本!今次嚟到佐贺烧肉谷日式烧烤放题专门店‼️呢度主打100分钟,烧肉任食!呢度最出名 就系日本九州佐贺县农场空运直送嘅「一头牛」佐贺和牛🐄即系原只牛空运到港,再嚟到香港分切唔同嘅部位,保证新鲜🥩我自己最钟意食牛嘅部位系澳洲嘅上级牛胸肉,啲油脂比例啱啱好,好味到晕😆当然仲有好多唔同部位俾你拣,满足唔同人嘅口味!撞啱痛风海鲜祭呢,除咗烧肉仲可以试到四月推出嘅期间限定,试到好多唔同嘅海鲜!包括日本蚝、牙带鱼、白鳝、虎虾、蛏子、鲍鱼仲有帆立贝添啊😋其实仲有好多,不过我记录唔晒啦~题外话职员好有心机会过嚟协助你烧同话俾你知应该点先,保证每样食物都可以最佳状态送到入你口😂仲有自助吧,菜同埋其他食物自己任拎,因为我系食LV4套餐,所以清酒同生啤可以任饮😋真系会劲满足,食饱饱仲有雪糕送添😳👍#yakinikuguu #佐贺烧肉谷 #日式烧肉 #烧肉放题 #痛风海鲜祭 #期间限定@guu_yakiniku
好挂住日本,好挂住日本!
今次嚟到佐贺烧肉谷日式烧烤放题专门店‼️
呢度主打100分钟,烧肉任食!
真系会劲满足,食饱饱仲有雪糕送添😳👍

@guu_yakiniku
2024-04-11